Wednesday, July 8, 2009

Fae skata, malaka!

Kuna ma suht täna jõudsin pealinnast tagasi, siis ma ei viitsi veel kirjutada, mis seal toimus. AGA rahurahu, kui netti polnud siis kirjutasin ikka paar asja üles ja viskan siia nüüd need.


***

5. juuli

ÄMBLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIK!!!
Tulin töölt siis koju ja mõtlesin, et igaksjuhuks kontrollin ega „lounge“is ämblikku pole. Esmapilgul on kõik korras, hakkan juba toa poole jalutama ja siis vaatan lakke JA SAAN ATAKI!!! SEAL SEE VANA VÄRDJAS ONGI!!! Keksin siis üksi nagu napakas, kõik on ära kuskil.. Hiilin kähku oma tuppa ja siis uuesti välja minnes uurin jälle, et kus see koll on nüüd. Vaatan ja vaatan ja RAISK, tuleb teine NIIIIITIII MÖÖDA LAEST ALLA!!! See ajab südame mul jubedasti pahaks, et üks siuke suur peletis ennast veel alla saab lasta. Vaatan suu ammuli ja teen paar pilti, siis väristan ennast kui ta lõpuks maha saab. Jooksen receptionisse ja Jimmy Bravo on seal ja ütlen talle et BIG SPIDER! Tema ütleb „Džast a sekand“. Ma ootan ja ootan ja keksin ja väristan ennast. Siis mõtlen, et läheks luurele.. Luuran ukse pealt ja eriti nigu ei julge ka sisse minna, siis lähen põlvili et sinna pimedasse nurka vaadata ja kui ma pilgu veits ettepoole zuumin siis SEE VANA VÄRDJAS VAATAB MULLE OTSA LIHTSALT KIVINÄOGA ja siis ma sain veel ühe ataki. Siis lähen kohe täitsa 100000 km endast välja ja ei oska mittte midagi peale hakata. Respas on ka mingi ülbe piff, sellega pole ka midagi peale hakata.


Kuulen Jimmy Bravo häält kuskilt, lähen teen ämblikuvärinat ta ees ja see mingi itsitab veits ja ronib mingisse auku et puhur võtta :S Ja siis jalutab ära.. JA SIIS TULEB TEISELT POOL ANNA-LIISA, ja siis ma räägin talle kõik ära, st saan lõpuks need atakid oma seest välja karjuda ja siis tuleb kolmandalt poolt Anka ja me ütleme talle „Don’t go! BIG SPIDER“ ja siis ta saab ka peaaegu ataki ja läheb uurima kus see on. Siis me vaatame ta nägu ja siis sealt on näha seda hetke, kui ta näeb kus ämblik on. Ja siis tuleb kuskilt superwoman Adina ja kivinäoga lööb ämbliku maha. Korras.


***

6. juuli

Eile õhtust saati netti ei ole. Kas on tõesti nii arengumaa, et ei suudeta seda jäädavalt paika panna? Ja KOGUAEG peavad nad siin igast asju muutma. WiFist olid nii pöördes, et tegid mingi 5 kasutajat ja 100 erinevat parooli.

Täna oli jube raske üles tõusta. Läksime enne 12 magama isegi. Loivasin lõpuks täpselt 7 tööle ja pidin Kreeka õhtust jäänud laudu tassima :S Niko on ikka hea mees küll, võta see laud ja too siia. Jobu võta ise noh, kaks kätt küljes ja mees ka pealekauba. Täiesti kottis oli igatahes olla. Ärgates oli juba kõht tühi ja kuna süüa saab alles peale 10, siis pidin lihtsalt vaatama, kuidas kõik teised täiega õklasid ja toitu alles jätsid. Sügaval südames lootsin, et täna saab äkki „jogurtit“ ja mooosi :D JA SAIGI! Ja elusees poleks uskunud, et ärgates on esimene mõte I need cofein. Just nimelt nii ongi, varemalt pole mingi kohvisõber olnud. Siin algas kõik frappedest ja läks tavalisele kohvile üle.

Homme lähme pealinnaa, muud midagi peale bussiaegade ei tea. Ööbimiskohta tahaks uurida kuskilt. Niko suure suuga rääkis, et tal on nii palju tutvuseid seal. Ajaks siis mingi asja korda meile, aga meil ei ole selle jutu peale taga õnnestunud saada. Loodame, et miskit selgub, sest honestly, ei viitsiks rannas magada ju.

Here’s to thinking in English. Veider jah..

1 comment:

  1. jou düüüd,sa kirjutad nii naljakalt oma ämblikku jutte,et kohe tore lugeda:D:D

    ReplyDelete